onze aanpak.

KEUKENATELJEE heeft alles in huis om niet alleen je perfecte keuken, maar je hele interieur te bouwen. Een kookeiland waaraan de kinderen ontbijten, terwijl papa boterhammen smeert? Of de nieuwste stoomoven, zodat jij vanaf nu altijd smaakvolle en knapperige groenten eet? Wij realiseren het project naar jouw smaak dat volledig aansluit bij je levensstijl. 

1.
een eerste gesprek

Onze interieurarchitecten verwelkomen je graag en zijn een en al oor. Hoe ziet jouw ideale keuken of interieur eruit? Van welk comfort en materiaal droom jij al jaren? Heb je al een opstelling in gedachten? Jij vraagt, wij doen de rest. 

2.
ONTWErP

Na je bezoek gaan onze interieurarchitecten met je wensen aan de slag en bezorgen je een ontwerp waarvan jij kriebels in de buik krijgt. En dat natuurlijk met jouw budget in het achterhoofd. 

3.
voorbereiding

Toch nog een aanpassing hier en daar? Geen probleem. Tijdens de voorbereiding finaliseren onze technische tekenaars je droomontwerp en brengen ze alles in gereedheid, zodat onze vakmannen perfect weten wat hun te doen staat. 

4.
PRODUCTIE

Tijd voor het echte werk. Onze schrijnwerkers gaan voor je aan de slag in ons goed uitgerust atelier met de nieuwste machines.

5.
PLAATSING

Het is zover: ‘le moment suprême’. Je ziet je droomkeuken tot leven komen, terwijl onze plaatsers bij je thuis hun werk doen.

samen met ons jouw DROOMINTERIEUR CREËREN?

KEUKENATELJEE heeft alles in huis om jouw interieurdroom te realiseren.